Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ja Morant, coordonatorul de joc al echipei Memphis Grizzlies, a fost ales jucătorul cu cel mai progres din acest sezon din NBA

si.com
ja morant baschet nba

Ja Morant, coordonatorul de joc al echipei Memphis Grizzlies, a fost ales jucătorul cu cel mai progres din acest sezon, în care statutul său a trecut de la mare speranţă a NBA la un nou star, a anunţat, luni, liga profesionistă nord-americană de baschet, citată de AFP.



Desemnat deja cel mai bun debutant (rookie) al anului 2020, la un an după ce a fost ''draftat'' (selecţionat) de Grizzlies din poziţia a doua, jucătorul de 22 de ani a atins un nivel foarte ridicat în actualul sezon, cu medii de 27,4 puncte, 5,7 recuperări şi 6,7 pase decisive pe meci, conform Agerpres.

Jocul său spectaculos a făcut din Morant unul dintre cei mai atractivi jucători ai ligii, fiind selecţionat pentru All-Star Game în luna februarie, în echipa Vestului.

Ja Morant a primit 221 puncte, atribuite de 100 de ziarişti internaţionali, devansându-i pe Dejounte Murray (San Antonio Spurs) - 183 p şi Darius Garland (Cleveland Cavaliers) - 178 p.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.