Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jadon Sancho, jucătorul Borussiei Dortmund, este dorit de Liverpool

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Dietmar Hamann (46 de ani), fostul mijlocaş de la Liverpool, a anunţat că echipa antrenată de Jurgen Klopp este interesată de tânărul fotbalist Jadon Sancho, legitimat la Borussia Dortmund, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Plecare de răsunet de la PRO TV! Cine părăseşte postul după 15 ani

Câştigător al Ligii Campionilor în 2005, cu Liverpool, Hamann spune că a aflat de interesul fostei sale echipe pentru englezul Jadon Sancho, care evoluează în ţara sa natală, Germania. Potrivit acestuia, campioana Europei ar putea face o ofertă concretă în vara anului următor.

„Am înţeles că Liverpool este interesată serios de Jadon Sancho. Cred că vara viitoare va fi una dintre cele mai interesate echipe. El provine de la Manchester City şi nu ştiu dacă va dori să revină”, a spus Hamann, pentru Sky Sports Germania.

Jadon Sancho, în vârstă de doar 19 ani, a devenit unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din ultimii ani. Extrema dreaptă a fost transferată de Borussia Dortmund, în 2017, de la Manchester City, pentru doar şapte milioane de lire sterline. Ulterior, englezul a impresionat în Germania, reuşind 18 goluri şi 30 de pase decisive în 66 de partide.

Citește și: Veriga lipsă a fost găsită! Legătura dintre Dan Barna și serviciile secrete/Cum a fost fabricat USR-ul

Performanţele sale i-au adus convocarea la naţionala de seniori a Angliei, pentru care are deja 10 apariţii, două goluri şi trei pase decisive. De asemenea, cota de piaţă a lui Sancho, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, a ajuns la 100 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.