Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaf ca în FILME la Timișoara: Seiful principal al Universității de Agronomie, spart de hoți

seif

Seiful principal al Universității de Agronomie din Timișoara, aflat în casieria instituției, a fost spart cu un baros de persoane necunoscute, iar polițiștii încearcă să dea de urma hoților, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de luni spre marți, în casieria Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului și au spart seiful principal al instituției.

Conform unor surse din cadrul universității timișorene, hoții au scos din perete seiful principal, aflat în incinta casieriei, și au încercat să-l transporte în alte parte cu o roabă. Nu au reușit din cauza greutății prea mari a seifului, care cântărește aproximativ 300 de kilograme, motiv pentru care au folosit un baros pentru a-l sparge.

La ora transmiterii acestei știri, polițiștii audiază mai mulți angajați ai universității și vizionează imaginile surprinse de camerele de supraveghere, cu scopul depistării celor care au spart seiful. Deocamdată, nu se știe dacă hoții au și reușit să spargă seiful și ce sume de bani se aflau în el.

Citește și: DECIZIE INCENDIARĂ pentru Liviu Dragnea - Magistrații au hotărât redeschiderea Dosarului Tel Drum, după cererea DNA

Polițiștii timișeni cred că hoții au acționat la pont, pentru că știau exact unde se află seiful principal al instituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.