Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaf incredibil: un tânăr a adormit în patul proprietarilor în mijlocul unui furt dintr-un apartament

Freepik.com
hot adormit

Un episod incredibil, aproape suprarealist, în care este implicat un tânăr de 19 ani care a fost arestat după ce a intrat într-un apartament din centrul Romei cu intenția de a fura, doar că a adormit la locul faptei.

 

Tânărul, originar din Tunisia și fără adăpost, era deja cunoscut de autorități. Tentativa de furt părea să fi avut succes atunci când hoțul, după ce a umplut un rucsac cu obiecte prețioase în valoare de aproximativ 4.000 de euro, a decis să se odihnească pe patul proprietarilor.

După cum a relatat Il Messaggero, comandantul companiei de carabinieri  a declarat că tânărul s-a urcat pe o țeavă de gaz pentru a ajunge la o fereastră a casei care fusese lăsată întredeschisă. Odată intrat înăuntru, a umplut un rucsac cu câteva obiecte din aur, a mâncat și a băut din frigiderul casei, apoi a adormit pe pat. Acolo, încă în brațele lui Morfeu, a fost găsit de proprietar, care a sunat imediat la 112.

Bărbatul era, fără îndoială, amețit: de fapt, când proprietarul l-a trezit, acesta nu a opus nicio rezistență, arătând că este "un tip cu o trezire destul de lentă". Scena neobișnuită descoperită chiar de proprietari, care la întoarcere l-au găsit pe hoțul neîndemânatic dormind în patul lor, nu a afectat sângele rece al proprietarului. Reacția imediată a acestora a fost de a chema carabinierii, care au răspuns prompt, sosind la fața locului și procedând la arestarea tânărului.

Hoțul, poate copleșit de alcool, a sfârșit prin a se preda în mâinile autorităților într-un mod cu totul neașteptat. Judecătorul a validat arestul și i-a impus tânărului interdicția de a locui în municipiul Roma.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.