Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaf la locuinţa lui Thomas Muller, în timpul meciului Bayern Munchen - FC Barcelona

dw.com
Thomas Muller

Persoane necunoscute au pătruns marţi seară în casa internaţionalului german Thomas Muller (Bayern Munchen), în timp ce acesta evolua împotriva formaţiei spaniole FC Barcelona, într-un meci din Liga Campionilor la fotbal, anunţă presa germană.

Hoţii au furat bani, bijuterii şi alte obiecte, în valoare totală de 500.000 de euro, din locuinţa respectivă, a precizat poliţia locală într/un comunicat dat publicităţii miercuri dimineaţă, fără să precizeze identitatea proprietarului acesteia.

Cotidianul Bild scrie însă că este vorba de vila lui Thomas Muller, situată în localitatea Otterfing, la sud de Munchen şi la o distanţă de aproximativ 40 km de stadionul Allianz Arena, unde s-a disputat partida.

Cel puţin doi indivizi au reuşit să fugă la sosiera poliţiei, câteva minute mai târziu şi, în ciuda eforturilor depuse de anchetatori, nu a fost găsită până acum nicio pistă care să ducă la prinderea hoţilor.

Bayern Munchen a învins-o cu 2-0 pe FC Barcelona graţie golurilor marcate în repriza secundă de Lucas Hernandez (50) şi Leroy Sane (54).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.