Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jair Bolsonaro, președintele Braziliei, confirmă că s-a infectat: El nu credea în virus și nu purta mască

AFP
Jair Bolsonaro

Preşedintele brazilian, Jair Bolsonaro, a anunţat, marţi, într-un interviu televizat, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, pe care l-a minimalizat în mod neîncetat de la începutul pandemiei covid-19 şi care a ucis peste 65.000 de oameni în ţara sa, relatează AFP.

”Rezultatul pozitiv al testului tocmai a sosit”, a declarat şeful statului brazilian, în vârstă de 65 de ani, într-un interviu acordat mai multor posturi de televiziune.

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

"Aveam temperatură 38 de grade, dar plămânii mei erau curaţi. Medicii mi-au dat hidroxiclorochină şi azitromicină (un antibiotic - n.r.) şi după aceea m-am simţit mai bine. Mă simt foarte bine acum", a adăugat Bolsonaro. El a precizat că va lucra de acum încolo cât mai mult posibil "prin videoconferinţă".

Luni seară, el a anunţat că a făcut o radiografie pulmonară la spitalul forţelor armate şi rezultatul a fost bun, scrie agerpres.ro.

Citește și: Atac devastator la adresa lui Kovesi: ‘Vorbește în română la Euronews. La Codruța Kovesi, până și vestitele șosete au rămas la fel’

La sfârşitul lui martie, Jair Bolsonaro a minimalizat gravitatea virusului într-o alocuţiune televizată.

"Dat fiind trecutul meu sportiv, dacă am fost contaminat cu virusul nu am de ce să mă îngrijorez. Nu voi simţi nimic. În cel mai rău caz, va fi ca o mică gripă, o mică răceală", a afirmat el luni.

Preşedintele statului brazilian a ”îndulcit” recent o lege cu privire la purtarea măştii de protecţie, în contextul în care Brazilia este lovită din plin de noul coronavirus.

Citește și: Un jurnalist american răstoarnă situația! Covid-19, o boală vasculară! Detalii care dau peste cap ceea ce se știa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.