Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jake Gyllenhaal va interpreta rolul principal într-o adaptare cinematografică a romanului grafic 'Oblivion Song'

agerpres.ro
Jeff Bauman Jake Gyllenhaal - TIFF

Actorul american Jake Gyllenhaal va interpreta rolul principal într-o adaptare cinematografică a romanului grafic "Oblivion Song", publicat de Robert Kirkman şi Lorenzo De Felici, informează site-ul revistei Variety, potrivit agerpres.ro.

Compania New Republic Pictures a anunţat marţi că a cumpărat drepturile de ecranizare asociate acestui roman grafic, pe care intenţionează să îl adapteze într-un lungmetraj. Compania de producţie a actorului Jake Gyllenhaal, Nine Stories, va produce pelicula în colaborare cu Riva Marker şi Robert Kirkman, care va fi reprezentat de propria companie de producţie, Skybound Entertainment.

Robert Kirkman a devenit cunoscut în calitate de co-creator al francizei "The Walking Dead" şi al benzilor desenate din seria "Invincible". Totodată, el a scris textele pentru mai multe reviste apărute în universul Marvel Comics, precum "Ultimate X-Men" şi "Irredeemable Ant-Man".

Lansat de Image Comics în 2018, romanul grafic "Oblivion Song" prezintă povestea personajului Nathan Cole, un bărbat care întreprinde deplasări zilnice pentru a îi salva pe oamenii care încă trăiesc după Oblivion, un eveniment apocaliptic petrecut în Philadelphia cu un deceniu în urmă, când 300.000 de cetăţeni au oraşului au dispărut subit.

"Oblivion Song" este primul proiect anunţat în cadrul parteneriatului încheiat de New Republic şi Nine Stories. Ulterior, New Republic a încheiat parteneriate de producţie şi cu alte nume importante din showbiz, precum Cate Blanchett, Andrew Upton şi Jude Law.

Jake Gyllenhaal va putea fi văzut în viitorul apropiat în thrillerul de acţiune "Ambulance", regizat de Michael Bay pentru Universal, precum şi în filmul "The Guilty", regizat de Antoine Fuqua pentru Netflix.

Actorul Jake Gyllenhaal a fost nominalizat la premiul Oscar pentru interpretarea din filmul "Brokeback Mountain", iar filmografia lui cuprinde şi alte producţii de succes, precum "Zodiac" (2007), "Source Code" (2011), "End of Watch" (2012), "Nightcrawler" (2014), "Southpaw" (2015) şi "Stronger" (2017).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.