Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jakolis face apel la ajutorul fanilor FCSB la meciul cu Hajduk Split

www.gsp.ro
FCSB

Antonio Jakolis (26 de ani) face apel la fani pentru returul dintre FCSB şi Hajduk Split. Mijlocaşul îşi doreşte ca suporterii să vină într-un număr mare la stadion şi să creeze o atmosferă care să îi ajute să se califice mai departe, informează mediafax.

FCSB va evolua joi în manşa finală a turului 3 din Europa League, împotriva lui Hajduk Split. Rezultatul din meciul tur, 0-0, îi face pe jucătorii bucureştenilor să privească într-o notă pozitivă meciul de mâine seară, dar sunt convinşi că au nevoie şi de susţinerea publicului pentru a merge în play-off-ul european. Cu o zi înainte de retur, Antonio Jakolis a oferit un interviu în presa croată, în care a vorbit de meci.

”E foarte important pentru noi că am câştigat ultimul meci de campionat, pentru că acum suntem pe locul 2. Ne intrăm uşor-uşor în ritm şi mă aştept la aproximativ 25.000 de oameni în tribune. La fel ca atunci când am jucat împotriva lui Dinamo.

Vladimir Putin este gata să se întâlnească cu Kim Jong Un 'la o dată apropiată': Amănuntele oferite de la Moscova

Primul meci s-a jucat într-o atmosferă minunată. Oricât de mult am vorbit cu restul colegilor, tot au fost surprinşi să o vadă. Nu am arătat foarte bine, dar rezultatul de 0-0 lasă deschisă problema calificării. Mâine trebuie să facem un joc mai bun, să avem posesia şi să marcăm. Trebuie să le facem tot ceea ce Hajduk ne-a făcut la Split", a declarat Jakolis pentru dalmatinskiportal.hr.

Partida dintre FCSB şi Hajduk Split se joacă joi, de la ora 21:30. Meciul poate fi urmărit la Pro Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.