Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JALE, LIVE pe Facebook și....AMENZI - IPJ Timiș a spart o înmormântare cu zeci de persoane

politia nu treceti

Polițiștii din Timiș au spart o înmormântare cu zeci de participanți, care, deși încălcau toate normele impuse în pandemie, nu s-au mulțumit să își jelească mortul înghesuindu-se la groapa acestuia, ci au făcut și live pe Facebook. Oamenii legii au reacționat prompt și i-au identificat pe toți cei prezenți în imagini. În scurt timp, a curs nu doar cu lacrimi, ci și cu amenzi.

Polițiștii din cadrul *Secției 1 Poliție Rurală Timișoara *, s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unor imagini postate pe o rețea de socializare, din care reieșea că în interiorul cimitirului din localitatea Chișoda, se desfășoară o slujbă religioasă de înmormântare la care participa un numar mare de persoane.

Deplasându-se la fața locului au constatat că evenimentul religios se încheiase, însă, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat organizatorul evenimentului, și l-au sancționat cu amendă în valoare de 10.000 de lei conform Legii nr. 55/2020.

De asemenea, polițiștii au reusit identificarea a 12 participanți la eveniment, care au fost sancționați cu amendă in valoare de 500 de lei fiecare.

Totodata, s-a intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de "zadarnicirea combaterii bolilor", urmând ca în in cursul cercetarilor să fie identificate toate persoanele care au participat la acest eveniment, anunță IPJ Timiș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.