Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Forrest se teme de CFR Cluj - Au experienţă în Liga Campionilor

www.dailymail.co.uk
Celtic Glasgow

CFR Cluj şi Celtic Glasgow se vor întâlni miercuri, în Ardeal, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, iar James Forrest (28 de ani), mijlocaşul dreapta al scoţienilor, a prefaţat duelul european cu formaţia din România, potrivit mediafax.

Campioana Scoţiei din ultimele opt ediţii a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor din sezonul trecut, după eliminarea în faţa grecilor de la AEK Atena, în turul trei preliminar. James Forrest a recunoscut că există o dorinţă foarte mare a lui Celtic de a reveni în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi.

“Sezonul trecut a fost o dezamăgire totală pentru că nu ne-am calificat, dar acum suntem disperaţi să revenim acolo. Se vede entuziasmul fanilor şi al jucătorilor, toată lumea vrea să fie implicată în meciuri mari”, a declarat Forrest, citat de BBC.

Celtic a început noul sezon din Scoţia, sâmbătă, cu un succes convingător, 7-0 contra lui St. Johnstone. De asemenea, echipa antrenată de Neil Lennon a înscris 12 goluri în primele două tururi din Liga Campionilor şi a primit doar două. Cele două victime ale scoţienilor au fost bosniecii de la Sarajevo (5-2, la general) şi estonii de la Kalju (7-0, la general). Totuşi, Forrest se aşteaptă la o misiune mai dificilă cu campioana României.

“La Cluj va fi foarte dificil, au experienţă în Liga Campionilor şi internaţionali. Ştim că va fi un meci foarte greu, dar cred că avem jucători care să gestioneze bine această situaţie şi să obţinem un rezultat pozitiv. Vom încerca să marcăm acolo, un gol în deplasare poate fi foarte important. Am putea avea doar una sau două ocazii. Staff-ul tehnic îşi va face datoria şi vor analiza adversarii, deci vom ştii mai multe în următoarele zile”, a mai spus Forrest.

Meciul tur dintre CFR Cluj şi Celtic se joacă miercuri, de la ora 21:00, în Gruia. Returul are loc pe 13 august, în Scoţia. Învingătoarea din acest duel o va întâlni în play-off-ul Ligii Campionilor pe Slavia Praga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.