Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Milner și-a prelungit contractul cu formația engleză Liverpool

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Clubul Liverpool a anunțat, vineri, prelungirea înțelegerii mijlocașului englez James Milner (33 de ani), anunță MEDIAFAX.

Precedentul contract al lui Milner se întindea până în vara anului 2020, astfel că jucătorul ar fi avut dreptul să negocieze cu alte formații în această iarnă. Noua dată scadentă a înțelegerii nu a fost menționată de către club.

"Sunt norocos și privilegiat să joc pentru acest club timp de patru ani și jumătate. A fost o perioadă grozavă, în care am văzut cum se schimbă și se dezvoltă clubul. Îmi place să vin la antrenamente zilnic, să lucrez cu acest grup de jucători și cu antrenorii. Am avut discuții cu clubul, aceasta fiind varianta ideală pentru mine, de a rămâne să joc la cel mai înalt nivel", a declarat Milner.

Citește și: La final de mandat, Hans Klemm face mărturisiri despre regresul din Justiție în ultimii 3 ani:' O frustrare pe care o am'

James Milner, un jucător care a evoluat pe majoritatea pozițiilor în cariera sa, a sosit la Liverpool în vara anului 2015, din postura de fotbalist liber de contract. Fostul internațional englez a acumulat 198 de meciuri, 25 de goluri și 40 de pase decisive la formația de pe "Anfield Road", trecându-și în cont Liga Campionilor și Supercupa Europei.

În acest sezon, Milner a evoluat în 23 de partide pentru Liverpool, reușind trei goluri și patru pase decisive. Tot vineri, Liverpool a anunțat că managerul Jurgen Klopp și-a prelungit contractul până în 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.