Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Rodriguez se va întoarce la Real Madrid, după împrumutul la Bayern Munchen. Columbianul nu a impresionat în Germania

www.digisport.ro
James Rodriguez

James Rodriguez (27 de ani) nu va mai continua la Bayern Munchen din vară! Deşi columbianul declara că vrea să rămână, gruparea bavareză nu a fost convinsă de evoluţiile sale şi nu va achita clauza de cumpărare de la Real, prevăzută în contractul de împrumut, anunță MEDIAFAX.

Astfel, James se va întoarce la Real, după doi ani petrecuţi în Germania. Karl-Heinz Rummenigge, managerul general al lui Bayern, a declarat pentru Sport Bild că: ”Decizia în cazul lui James a fost luată. Am discutat personal cu el şi m-a întrebat dacă va fi cumpărat definitiv. Vrea să joace, să fie un fotbalist important şi nu cred că activăm clauza. Îmi pare rău”. Din câte se pare, o opinie importantă i-a aparţinut şi antrenorului Niko Kovac. Dacă în mandatul altor antrenori Rummenigge părea convins să îl cumpere pe mijlocaş (”Suntem foarte mulţumiţi de el, cred că va continua”), acum discursul s-a schimbat şi James se vede nevoit să revină la Real, sub comanda lui Zindine Zidane. Rămâne de văzut dacă va rămâne la Madrid sau dacă va fi cedat.

Citește și: EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

Francezul trebuie să facă schimbul de generaţii, iar columbianul s-ar putea număra printre numele care vor fi cedate definitiv. Dar posibilitatea unei înţelegi cu o echipă de top nu pare un simplu miraj. De serviciile lui s-au interesat Juventus, PSG şi Manchester United.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia

Fotalistul a ajuns în 2014 la Madrid, fiind transferat de la AS Monaco, în schimbul a 80 de milioane de euro. În 2017, Bayern l-a împrumutat în schimbul a zece milioane de euro. James mai are contract cu Real Madrid până în 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.