Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Rodriguez vrea să plece de la Real Madrid: Visează să fie antrenat de Jose Mourinho

jose mourinho

James Rodriguez şi-a manifestat dorinţa de a pleca de la Real Madrid la Manchester United în luna ianuarie. Rodriguez, care este dorit cu insistenţă şi de Chelsea, vrea să plece de formaţia madrilenă în această iarnă fiind nemulţumit de statul de rezervă la echipa care evoluează pe Santiago Bernabeu.

Deşi conducătorii de pe Stamford Bridge îl doresc cu insistenţă, columbianul a anunţat că Manchester United este singurul club la care ar vrea să plece. The Mirror a dezvăluit faptul că James a vorbit deja cu Mourinho pentru a facilita transferul său pe Old Trafford. Fotbalistul lui Real a insistat în public că doreşte să părăsească echipa, deşi Zidane a încercat să-l convingă să rămână.

Jorge Mendes, agentul jucătorului, este deja în discuţii avansate cu Ed Woodward, vice-preşedintele "diavolilor roşii". În trecut, Louis Van Gaal, fost antrenor la United, l-a dorit pe superstarul de la Campionatul Mondial din 2014, dar fără succes, anunţă gsp.ro. Acum mutarea s-ar putea concretiza mai uşor dacă echipa din Manchester reuşeste să scape de Marouane Fellaini, Memphis Depay şi Morgan Schneiderlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.