Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Capitalei, recomandări de ULTIMĂ ORĂ înainte de meciul FCSB - Hajduk Split - Ce NU au voie să facă suporterii

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor la meciul de fotbal dintre FCSB şi Hajduk Split să ajungă din timp la stadion, să nu se implice în incidente şi să nu afişeze inscripţii care incită la ură şi discriminare

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor de la meciul de fotbal de joi seară, de pe Arena Naţională dintre FCSB şi Hajduk Split, să ajungă din timp la stadion, să nu se implice în incidente, să se delimiteze de violenţele care ar putea izbucni şi să nu afişeze inscripţii care incită la ură de orice fel şi discriminare.

Jandarmeria aminteşte că accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin intrările dinspre Bd. Basarabia şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din Bd. Pierre de Coubertin este destinată suporterilor echipei Hajduk Split. Accesul se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete sau invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia, forţele de ordine recomandă spectatorilor să ajungă din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

De asemenea, reprezentanţii instuţiei amintesc că suporterilor le este interzisă deţinerea sau folosirea de materiale pirotehnice şi este interzis accesul pe stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, obiecte ascuţite, cuţite, pumnale, precum este interzisă şi afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Meciul de fotbal dintre FCSB şi Hajduk se va desfăşura joi seară de la 21.30, pe Arena Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.