Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Capitalei, precizări de ULTIMĂ ORĂ despre protestul de la Ministerul Justiţiei: Amenzi de mii de lei

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Jandarmeria Capitalei transmite câteva precizări după protestul de la Ministerul Justiţiei, de luni dimineaţa, când mai multe persoane au aruncat cu ouă în clădire.

"Cele patru persoane implicate în incident au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei pentru tulburarea liniștii publice, aruncarea asupra unei construcții cu obiecte care murdăresc și constituirea unui grup pentru acțiuni contrare ordinii publice.

Sediul Ministerului Justiției face parte din categoria obiectivelor de importanță deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi", precizează Jandarmeria.

CITESTE SI: Fructele care previn cancerul. Bogate în vitamine, te păzesc și de virusuri

Cristian Dide, unul dintre cei mai vocali protestatari #rezist, s-a urcat luni dimineaţă pe o mașină de unde a aruncat cu ouă către sediul Ministerului Justiției.  Alături de acesta s-au aflat şi alţi protestatari #rezist.

Nu este pentru prima oară când se protestează în fața sediului instituției conduse de Tudorel Toader. Săptămâna trecută, protestatarii au aruncat cu ketchup și muștar pe zidurile ministerului, iar înainte de asta, cu vopsea de culoare roșie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.