Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria face noi precizări despre scandalul de la cimitirul din Valea Uzului: 'Toate persoanele care au săvârșit fapte contrare legii vor fi identificate'

valea uzului romani

Jandarmeria Română vine cu precizări, după ce la Cimitirul din Valea Uzului au existat conflicte între maghiari și românii care doreau să celebreze acolo Ziua Eroilor.

Sute de unguri au făcut un lanț uman și au interzis accesul românilor în zona respectivă.

"Jandarmeria Română recomandă tuturor participanților să aibă un comportament civilizat, calm și adecvat momentului.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac:’Demisionați,vă rog! Ce ziceți, aveți curaj?’

Toate persoanele care au săvârșit fapte contrare legii vor fi identificate și, pe baza imaginilor, vor fi dispuse măsuri legale.

Jandarmeria Română va menține în zonă un dispozitiv de ordine publică pentru a preveni producerea unor incidente sau escaladarea unor conflict", a anunțat Jandarmeria Română.

Pe timpul desfăşurării evenimentului de la cimitirul din Valea Uzului nu au existat violenţe între participanţi sau între participanţi şi forţele de ordine, precizează Jandarmeria Română.

Sursa citată menţionează, în legătură cu informaţiile apărute în spaţiul public privind distrugerea unor cruci, că "din primele constatări nu au fost observate astfel de elemente, dar vor fi desfăşurate activităţi specifice de către organele competente pentru cercetarea la faţa locului a tuturor aspectelor".

"Participanţii la eveniment au început să părăsească zona iar forţele de ordine vor rămâne în continuare acolo până la finalizarea întregii activităţi", se mai arată în informarea transmisă, joi, de Jandarmerie.

 

Liderii UDMR descriu INCIDENTELE: 'A fost ceva de nedescris în cuvinte, au venit sute de români, foarte mulți ultrași de la galerii de fotbal, la înaintare'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.