Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Română, clarificări după ARESTAREA unui șef de stat major

jandarm

Jandarmeria Română face o serie de precizări după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea pentru 30 de zile a lui Daniel Preoteasa, şeful de stat major al bazei de administrare şi deservire a Jandarmeriei. Preoteasa a fost reţinut miercuri de procurorii DIICOT în dosarul în care şeful său, Marian Corcodel, comandantul bazei, a fost arestat preventiv pentru cămătărie şi constituire de grup infracţional organizat.

Vezi și: Cămătărie în Jandarmerie: Șeful de stat major din Jandarmerie, Daniel Preoteasa, a fost ARESTAT pentru 30 de zile

Jandarmeria clarifică informațiile cu privire la funcția persoanei arestare și amintește faotul că acţiunea procurorilor DIICOT a fost desfăşurată chiar cu sprijinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – Brigada Specială de Intervenţie „Vlad Ţepeş”.

„Referitor la informațiile recente apărute în spațiul public, vă informăm că maiorul Daniel Preoteasa este șeful de stat major al Bazei de Administrare și Deservire a Jandarmeriei Române, funcție care nu este similară cu nicio altă funcție din cadrul Inspectoraului General al Jandarmeriei Române, așa cum greșit s-a speculat inițial de către anumite medii de informare.

În această situație, Jandarmeria Română este prima instituție interesată să clarifice aspectele care pot afecta credibilitatea instituției și care, nu caracterizează activitatea și tipologia angajaților din Jandarmeria Română. În această speță, acţiunea procurorilor DIICOT a fost desfăşurată cu sprijinul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – Brigada Specială de Intervenţie ”Vlad Ţepeş”.

Am făcut aceste precizări din respect pentru cetățenii care urmăresc activitatea Jandarmeriei Române, precum și pentru instituțiile media, considerând că informațiile exacte constituie primul pas către aflarea adevărului”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.