Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Română dă DECISIVA - Videoclip cu violențele de la protest, publicat pe Facebook

Inquam Photos / Octav Ganea
jandarmi victoriei

Jandarmeria a postat un clip video de aproximativ 11 minute, în care au fost surprinse momentele în care o parte dintre protestatari au devenit violenţi, trăgând de gardurile forţelor de ordine, încercâd să spargă cordonul de jandarmi, dând foc la mobilierul stradal şi vandalizând un fast-food din zona Pieţei Victoria. În imagini se vede cum oamenii de la protest, echipaţi cu măşti de gaze sau cu ochelari şi măşti chirurgicale pentru a fi feriţi de gazele lacrimogene date de jandarmi, aruncau în ei cu sticle, pietre şi alte obiecte care le erau la îndemână, scrie News.ro.

De asemenea, a fost surprins şi momentul în care o femeie jandarm a fost prinsă într-o ambuscadă alături de colegul său şi a fost lovită cu pumnii şi picioarele de mai mulţi bărbaţi violenţi. Alţi protestatari au făcut un scut uman în jurul ei şi al colegului său, în încercarea de a-i proteja şi de a-i scoate din mulţime, iar cineva chiar a luat-o în braţe pe femeie, acoperindu-i capul cu braţele.

Citește și: Amenințări din partea PSD! 'Deputatul-mitralieră': 'Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.