Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria se laudă cu ultima lovitură: A amendat 4 turiști care se plimbau cu ATV-ul pe munte - Însă, îi scapă din ochi pe tăietorii de păduri

stiripesurse.ro
ATV

Așa cum se știe, jandarmii români sunt foarte vigilenți. O dovedește ultima misiune. Patru persoane care au intrat cu ATV-urile într-o zonă protejată de pe Muntele Mic, fără aprobarea administratorului fondului forestier, au fost sancţionate de jandarmii montani cu 4.000 de lei.

''Astăzi, jandarmii montani au aplicat amenzi în valoare de 4.000 de lei celor care au crezut că pe Muntele Mic te poţi plimba cu ATV-ul fără să respecţi legile şi natura. Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, în urma desfăşurării activităţilor de patrulare pe traseele montane, au surprins în fondul forestier patru persoane care nu au respectat legislaţia şi au intrat cu ATV-urile fără aprobarea administratorului fondului forestier'', informează duminică Jandarmeria Română.

Dacă pe turiștii care poluau muntele cu cele 4 ATV-uri nu i-au iertat, nu la fel se poate spune despre cei care, de exemplu, ard deșeuri sau taie pădurile. În cazul lor, jandarmii nu sunt la fel de vigilenți.

Celor patru iubitori de off-road jandarmii montani le-au prezentat legislaţia privind folosirea autovehiculelor de teren în arealele naturale, totodată fiindu-le aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.000 lei, mai arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.