Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmerița prinsă cu droguri rupe tăcerea: 'Am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit!'

facebook
andreea catalina bumbac jandarmerita drogata

O angajată la Serviciul Juridic al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (BSIJ) și care, timp de două luni, a îndeplinit și funcția de purtător de cuvânt al instituției, a fost prinsă de polițiștii Secției 18, zilele trecute, în zona palatului Bragadiru din Capitală cu mai multe pliculețe de praf alb, despre care se presupune că ar fi cocaină (mai multe, aici). Tânăra spune că substanțele nu îi aparțineau.

”Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”, a spus tânăra, informează postul Antena 3 CNN.

„Nu au fost ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi țin niște bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă”, a mai spus ea

Vezi și: Jandarmeria demarează o anchetă amplă, după ce o angajată a fost prinsă cu posibile droguri în poșetă: sunt verificați inclusiv ceilalți colegi

Vezi și: Cine este  jandarmerița prinsă cu droguri. A fost adusă în Jandarmerie de tatăl militar și ducea o viață opulentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.