Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii au aplicat 11 sancţiuni la meciul dintre Fotbal Club Universitatea 1948 - Universitatea Craiova 1948 CS SA

jandarmeria

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, dintre care patru avertismente şi şapte amenzi cu valoare totală de 2650 lei, în urma meciului de fotbal dintre Fotbal Club Universitatea 1948 - Universitatea Craiova 1948 CS SA, desfăşurat duminică seara la Craiova.

De asemenea, şapte suporteri au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive, pe o perioadă de 1 an.

"Suporterii au fost sancţionaţi pentru că au refuzat prezentarea documentelor de acces şi, după caz, a actelor de identitate, la solicitarea justificată a forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, au adresat injurii şi expresii jignitoare, au provocat şi participat la scandal şi au aruncat cu obiecte în direcţia suprafeţei de joc, în incinta bazei sportive. De asemenea, au fost constatate 2 infracţiuni cu 2 autori pentru încălcarea art. 37 lit. a din Legea 126/1995, la efectuarea accesului 2 suporteri au fost depistaţi având ascunse asupra lor articole de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice. Totodată, la finalul partidei un suporter a încercat să pătrundă în zona autocarelor celor 2 echipe, moment în care stewarzii l-au îndepărtat, fiind nevoia şi de intervenţia forţelor de ordine. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, precum şi cu sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive, pe o perioadă de 1 an", informează Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în total un număr de şapte suporteri au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive, pe o perioadă de un an.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Jandarmii recomandă suporterilor, ca pe timpul competiţiilor sportive, să se manifeste în mod civilizat şi să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.