Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii Brașov au intervenit la peste 1.000 de sesizări privind apariţia animalelor periculoase în primele nouă luni

jandarmi montani

Jandarmii Brașov au intervenit la peste 1.000 de sesizări privind apariţia animalelor periculoase în primele nouă luni

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov a gestionat, în primele nouă luni ale anului, peste 1.000 de situaţii în care a fost semnalată apariţia unor animale periculoase, reiese din raportul de activitate prezentat de conducerea IJJ Braşov marţi, într-o conferinţă de presă.

Din totalul de 1.112 solicitări ale populaţiei de intervenţie în cazuri ale apariţiilor unor animale sălbatice, cele mai multe acţiuni ale jandarmilor braşoveni au fost de alungare - 410 acţiuni.

În perioada analizată, au fost un număr de 9 cazuri de tranchilizare, unul de recoltare şi unul de eutanasiere.

În cele mai multe din intervenţiile jandarmilor în astfel de cazuri - 691 de situaţii - animalele nu au fost găsite, a menţionat sursa citată.

Totodată, conform Raportului, în perioada 1 ianuarie - 30 septembrie, efectivele structurilor de ordine publică din cadrul IJJ Braşov au îndeplinit un total de 8659 de misiuni, pe timpul executării acestora fiind aplicate un număr de 2814 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.356.150 lei.

De asemenea, Gruparea de Jandarmi Mobilă "Burebista" Braşov a executat, în primele 9 luni ale anului, pe raza judeţelor de competenţă - Braşov, Sibiu şi Covasna - un număr de 3224 misiuni de ordine publică, în care au fost angrenate 13.548 de efective.

În urma misiunilor executate, au fost constatate un număr de 58 de infracţiuni cu 62 de autori şi aplicate un număr de 820 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 36.2631 lei, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind faptele de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.