Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii, poliţiştii şi militarii au DESCINS în cartierul ''Parcul Tineretului'' din Botoşani

https://www.presasm.ro/
Patrula politist militar

Poliţiştii din Botoşani, alături de jandarmi, poliţişti locali, dar şi militari, au efectuat, joi după-amiază, o acţiune de verificare a respectării restricţiilor impuse prin ordonanţele militare în cartierul ''Parcul Tineretului'', potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, mai multe echipaje al Poliţiei, Poliţiei Locale şi Jandarmeriei s-au deplasat în cartierul "Parcul Tineretului", legitimând zeci de persoane.

Vezi si: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

"Cu ocazia verificărilor au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 8.700 de lei, dintre care 16 sancţiuni pentru nerespectarea Ordonanţei militare nr.3/2020 şi două sancţiuni conform Legii 61/1991", a afirmat Nenişcu.

Alte zeci de persoane au fost sancţionate de poliţiştii din Botoşani după ce au încălcat prevederile Ordonanţei Militare 3/2020 privind părăsirea locuinţei, se arată într-o informare de presă transmisă, joi, de Instituţia prefectului.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au aplicat 71 de amenzi pentru nerespectarea interdicţiilor de circulaţie, valoarea acestora ridicându-se la 90.600 de lei.

De asemenea, poliţiştii au efectuat verificări la 1.455 persoane izolate la domiciliu şi 265 localuri publice cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.