Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Janice McAfee nu poate 'accepta povestea sinuciderii' lui John McAfee: Dacă mă sinucid, nu am făcut-o. Am fost lovit. Verifică-mi brațul drept

John McAfee

Janice McAfee, văduva lui John McAfee, a pus sub semnul întrebării „narațiunea sinucigașului” afirmând că nu a fost menționată nicio notă de sinucidere atunci când i-a ridicat bunurile din închisoare.

Janice McAfee, văduva pionierului antivirus John McAfee, spune că nu poate „accepta povestea sinuciderii” legată de moartea soțului ei până la finalizarea anchetei.

Într-o postare pe Twitter din 7 iulie , Janice McAfee a menționat că este încă în stare de șoc, întrucât și-a exprimat neîncrederea că ”tânărul de 75 de ani” se va sinucide din cauza extrădării iminente către SUA pentru a face față acuzațiilor de evaziune fiscală și posibilitatea vieții in inchisoare.

Susținător deschis a criptomonedelor, John Mc Afee a fost găsit mort în celula sa de închisoare la câteva ore de când o instanță spaniolă a dispus extrădarea sa în SUA pe 23 iunie. O autopsie oficială este efectuată de autoritățile spaniole, dar ziarul El Pais a citat surse, spunând că rezultatele preliminare au arătat moartea a fost prin sinucidere.

Janice McAfee a descris mass-media ca fiind un „cancer malign” și a spus că a pus la îndoială „povestea sinuciderii lui John ” , menționând că „nota de sinucidere” găsită în buzunarul său nu a fost niciodată menționată când ea și-a ridicat bunurile din închisoare.

În opinia lui Janice McAfee, decizia instanțelor spaniole nu a fost o surpriză pentru John și nu l-ar fi dat peste cap, întrucât era pregătit să facă apel:

„Aveam un plan de acțiune pentru a începe procesul de apel și am discutat despre planurile pentru următoarele etape ale luptei sale legale. Extrădarea nu s-ar fi întâmplat imediat, ar fi durat cel puțin câteva luni ”.

„John era un luptător și îi mai rămăsese mult timp pentru asta. Mi-a spus să nu-mi fac griji, vom continua să luptăm cu toate contestațiile necesare ”, a adăugat ea.

Negarea este primul dintre „cinci etape de durere“ , și mulți oameni, inclusiv Edward Snowden și Charles Hoskinson, au declarat public că sinuciderea a fost un răspuns de înțeles la situația în care era McAfee. Cu toate acestea, teoriile conspirației au început relativ repede, conform cointelegraph.com

Fondatorul McAfee Antivirus a anunțat că are suficiente dovezi asupra guvernului SUA pentru a fi asasinat, observând în decembrie 2019 că „Dacă mă sinucid, nu am făcut-o. Am fost lovit. Verifică-mi brațul drept ”, cu referire la tatuajul său pe care scria„ WHACKD ”.

Văduva sa îndurerată speră că o anchetă va descoperi mai multe detalii.

„Ancheta asupra morții lui John este încă în desfășurare, dar voi împărtăși informațiile când le voi avea. Până atunci, nu accept povestea „sinuciderii” care a fost răspândită de cancerul malign care este MSM. Ele nu sunt de încredere în sursele lor nenumite ”, a declarat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.