Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami: victorie clară în fața lui Emil Ruusuvuori

https://tennishead.ne
jannik sinner

Tenismanul italian Jannik Sinner, numărul 11 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (SUA), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, învingându-l în două seturi, 6-3, 6-1, pe finlandezul Emil Ruusuvuori (nr.54), într-o partidă disputată miercuri.

Sinner, finalist la Miami în 2022, avea un ascendent psihologic considerabil asupra finlandezului, pe care l-a învins la precedentele două ediţii ale competiţiei din Florida: în optimile de finală, în 2021, iar apoi în turul al doilea, anul trecut. Meciul, unul în sens unic, a fost întrerupt timp de două ore din cauza ploii, fără ca acest lucru să afecteze dominaţia italianului, conform Agerpres.

În vârstă de 21 de ani, Jannik Sinner îl va îl înfrunta în penultimul act le câştigătorul întâlnirii dintre americanul Taylor Fritz şi spaniolul Carlos Alcaraz, liderul clasamentului ATP, care l-a învins în urmă cu două săptămâni pe italian în semifinale la Indian Wells (California).

Meciul dintre Alcaraz şi Fritz a fost amânat pentru joi, din cauza ploii, la fel ca şi întâlnirea dintre cehoaica Petra Kvitova şi rusoaica Ekaterina Alexandrova, care urmează să stabilească adversara româncei Sorana Cîrstea în semifinalele turneului WTA de la Miami.

Tot joi sunt prevăzute ultimele două meciuri din sferturile de finală ale tabloului masculin de la Miami, Francisco Cerundolo (Argentina) - Karen Hacianov (Rusia) şi Daniil Medvedev (Rusia) - Christopher Eubanks (SUA), precum şi prima semifinală feminină, între kazaha Elena Rîbakina şi americanca Jessica Pegula.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.