Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Japoneza Naomi Osaka s-a sucit: Spune că la Olimpiadă va participa și la conferinţele de presă

wtatennis.com
naomi osaka

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a declarat luni că speră să fie în formă maximă la Jocurile Olimpice şi va participa la conferinţele de presă, după ce a a refuzat să facă acest lucru la Roland Garros, invocând probleme de anxietate, potrivit news.ro.

"Mă pregătesc încetul cu încetul pentru a fi în cea mai bună formă” la Tokyo, a declarat ea într-un mesaj publicat de NHK.

Sportiva s-a retras de la Roland Garros, după o dispută cu organizatorii cu privire la angajamentele sale media. Apoi a dezvăluit că se luptă cu anxietatea şi are episoade depresive, stârnind dezbateri aprinse şi o mulţime de reacţii.

În mesajul său către NHK, publicat în japoneză, Naomi Osaka a spus că este "mândră” că joacă pentru ţara ei la Jocurile Olimpice. "De data aceasta Olimpiada va fi în Japonia, unde m-am născut. Am multe amintiri plăcute în Japonia. Sunt mândră să fiu membru al echipei japoneze pentru Jocurile Olimpice ”.

"De acum înainte, voi merge la conferinţe de presă, dar voi ţine cont şi de sănătatea mea mintală”, a menţionat sportiva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.