Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Japonia și Statele Unite vor ține a treia rundă de negocieri bilaterale economice la mijlocul lunii noiembrie

negocieri

Japonia și Statele Unite vor ține a treia rundă de negocieri bilaterale economice cu ocazia vizitei oficiale a vicepreşedintelui american Mike Pence, care va avea loc la mijlocul lunii noiembrie, au informat mai mulți oficiali din cadrul Guvernului japonez, citați de site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

În cadrul vizitei în Japonia, Mike Pence va discuta cu premierul Shinzo Abe și adjunctul acestuia, Taro Aso, despre comerț, politica economică și Coreea de Nord, au informat oficialii, care au vorbit în condiții de anonimitate.

Citește și: Irlanda investighează Facebook pentru a stabili dacă aplică 'măsuri tehnice și de organizare' pentru a proteja informațiile utilizatorilor săi

Negocierile comerciale sunt coordonate de ministrul nipon al Economiei, Toshimitsu Motegi și reprezentantul Statelor Unite pentru Comerț, Robert Lighthizer.

.Președintele american Donald Trump a anunțat săptămâna trecută că premierul japonez Shinzo Abe a fost de acord să înceapă negocierile bilaterale pentru a ajunge la un acord comercial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.