Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaqueline Cristian avansează în semifinalele turneului Transylvania Open

gds.ro
Jaqueline Cristian

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului Transylvania Open, singurul de categoria WTA 250 din România, după ce a învins-o pe letona Anastasija Sevastova cu 6-3, 7-5, vineri, în BT Arena din Cluj-Napoca.

Jaqueline Cristian (25 ani, 81 WTA) a ajuns în premieră în penultimul act la Cluj-Napoca, la turneul dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, după o victorie obţinută într-o oră şi 39 de minute, potrivit Agerpres.

În primul set, românca a revenit de la 2-3 şi s-a impus cu 6-3, după patru ghemuri consecutive. Jaqueline Cristian a avut o serie de şapte ghemuri, conducând cu 3-0 în actul secund. A urmat o perioadă mai slabă şi letona a reuşit egalarea, 3-3. Jaqueline Cristian s-a desprins din nou, la 5-3, dar Sevastova a egalat. Românca a găsit resurse să câştige încă două ghemuri, setul şi meciul.

Jaqueline Cristian a încheiat cu 6 aşi, dar a făcut şi 4 duble greşeli.

Aceasta a fost prima sa confruntare cu Sevastova (33 ani, 656 WTA).

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 11.610 dolari şi 98 de puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Ana Bogdan şi olandeza Arantxa Rus, principala favorită.

Jaqueline Cristian va evolua vineri şi în semifinalele probei de dublu, alături de Andreea Mitu, împotriva cuplului american Caty McNally/Asia Muhammad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.