Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaqueline Cristina/Elena-Gabriela Ruse şi Irina Begu/Raluca Olaru s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu, la Bucureşti

Irina Begu

Perechea Jaqueline Cristian/Elena-Gabriela Ruse s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu de la BRD Bucharest Open, anunță news.ro.

Ele au învins, în turul I, cu scorul de 6-4, 6-3, echipa Elena Bogdan/Alexandru Cadanţu şi vor juca în faza următoare cu spaniola Lara Arruabarrena şi cu Andreea Mitu, cap de serie numărul 3.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’

Cuplul Irina Camelia Begu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 1, a trecut, tot miercuri, cu scorul de 6-4, 6-2, de echipa Giorgia Marchetti/Laura Pigossi (Italia/Brazilia).

Pentru Begu şi Olaru urmează un duel românesc în sferturi, fază în care vor evolua cu perechea Irina Bara/Patricia Maria Ţig.

Într-un alt meci din prima manşă, cuplul Ana Bogdan/Isabella Şinikova (România/Bulgaria) a fost învins, cu scorul de 2-6, 7-6 (3), 10-7, de perechea Aliona Bolsova/Tereza Mrdeza (Spania/Croaţia).

Citește și: Gigantul american care a dat lovitura cu Simona Halep! Cea mai profitabilă afacere din istoria companiei

Calificarea în sferturi este recompensată la Bucureşti cu un premiu total de 1.820 de dolari şi cu câte 60 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în primul tur primesc 960 de dolari de echipă şi câte un punct WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.