Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jared Kushner, ginere şi consilier al lui Trump: 'Ancheta Mueller a făcut mult mai mult rău democraţiei americane decât ingerinţa rusă propriu-zisă'

Jared Kushner si Trump

Ancheta procurorului special Robert Mueller asupra ingerinţei ruse în alegerile prezidenţiale din 2016 în SUA a făcut "mult mai mult rău" democraţiei americane decât ingerinţa rusă propriu-zisă, a declarat marţi Jared Kushner, ginere şi consilier al preşedintelui american Donald Trump, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Surse S-a aflat motivul! De ce a fost, de fapt, Liviu Dragnea trădat de aliatul său de încredere

"Când ne uităm la ceea ce a făcut Rusia, (care) a cumpărat câteva publicităţi pe Facebook şi a încercat să semene discordie, (constatăm că) este teribil", a recunoscut Jared Kushner în timpul unei conferinţe organizate de revista Time la New York. "Însă eu cred că investigaţiile şi toate speculaţiile din jurul acestui lucru în aceşti ultimi ani au avut un impact mult mai grav asupra democraţiei noastre decât o mână de publicităţi pe Facebook", a adăugat el, denunţând "o mare operaţiune de deturnare a atenţiei". "Când ne uităm la întinderea a ceea ce ei (ruşii) au făcut", constatăm că "anchetele au făcut mult mai mult rău", a subliniat Kushner.

Jared Kushner, care s-a aflat personal în vizorul anchetei Mueller, a fost imediat acuzat de mai mulţi observatori pe Twitter că minimalizează ingerinţa rusă.

La rândul său, Donald Trump a salutat un "super interviu", exprimându-şi satisfacţia de a avea alături de el "oameni extraordinar de inteligenţi care să servească" SUA.

Citește și: Simona Halep a făcut un anunț la care nimeni nu se aștepta! Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap

Procurorul special Robert Mueller, al cărui raport a fost dat de curând publicităţii, a confirmat existenţa acestei ingerinţe, însă nu şi a unei colaborări între Moscova şi echipa de campanie a candidatului Trump.

"În timpul campaniei, noi nu ştiam că Rusia făcea ce făcea", a mai spus Jared Kushner.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.