Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOCANT Iubita unui fiu de miliardar a ucis un polițist

Jasmine Hartin

Iubita lui Andrew Ashcroft, fiul miliardarului britanic Lord Michael Ashcroft, a fost arestată şi acuzată de omor prin împuşcare a unui ofiţei de poliţie din Belize, a informat luni presa locală din Belize, relatează CNN.

Jasmine Hartin, iubita lui Andrew Ashcroft, al cărui tată este miliardarul britanic Lord Ashcroft, a fost arestată şi acuzată luni de omor din culpă, a declarat luni avocatului ei, Godfrey Smith.

Departamentul de relaţii publice al Poliţiei din Belize a emis vineri o declaraţie în care spune că Henry Jemmoth, victima, a murit.

Vineri, Chester Williams, comisarul de poliţie a declarat pentru Channel 7 că „doamna Jasmine Ashcroft” a fost arestată şi este cercetată pentru moartea lui Jemmoth.

Williams a spus că cei doi erau cunoscuţi ca fiind prieteni şi „din ceea ce ni s-a făcut să înţelegem că beau împreună”. Într-un briefing vineri, comisarul a menţionat că trupul lui Jemmoth a fost găsit în apa unui debarcader din San Pedro, cu o aparentă plagă în spatele urechii.

Andrew Ashcroft este un cunoscut dezvoltator din Belize. El a deschis hotelul Alaia Belize, Autograph Collection în mai 2021. Într-o conferinţă de presă care a anunţat deschiderea hotelului, s-a referit la Jasmine Hartin ca soţie, iar ea a stat alături de el, dar nu este clar dacă sunt căsătoriţi, conform mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.