Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean-Marie Le Pen a îngropat securea războiului cu fiica sa și o susține la prezidențiale

jean marie le pen

Co-fondatorul Frontului Naţional (FN, extrema dreaptă), Jean-Marie Le Pen, a îngropat duminică securea războiului şi şi-a exprimat public sprijinul pentru fiica sa, Marine, la scrutinul prezidenţial din Franţa, care se va disputa în două tururi, pe 23 aprilie şi pe 7 mai, informează EFE.

"Avem candidaţii: Melenchon, din rândul comuniştilor. Macron, din rândul oportuniştilor. Fillon, din rândul recidiviştilor. Eu, eu votez pentru Marine!", a declarat patriarhul familiei, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, scrie agerpres.ro.

Jean-Marie Le Pen, în vârstă de 88 de ani, şi-a oficializat sprijinul cu şapte zile înaintea primului tur de scrutin, în care actualul lider al FN se află în fruntea intenţiilor de vot alături de centristul Emmanuel Macron.

Disputele dintre tată şi fiică au fost tranşate în ultimii ani la tribunal. Politicianul extremist a fost exclus din partid chiar de fiica sa, la 20 august 2015, pentru comentarii antisemite şi negaţioniste. În noiembrie, judecătorii au validat excluderea sa ca membru de partid, dar au dispus menţinerea statului de preşedinte de onoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.