Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean-Marie Le Pen lansează noi DEZVĂLUIRI despre fiica sa, Marine Le Pen, într-o carte cu memoriile sale

Le Plus
Jean-Marie Le Pen marine le pen

Cu zece zile înainte de un congres al partidului prin care liderul extremei drepte franceze, Marine Le Pen, speră să relanseze Frontul Naţional, ea a devenit din nou ţinta criticilor din partea tatălui său, fondatorul partidului, informează miercuri dpa.

Jean-Marie Le Pen (89 de ani) şi-a publicat miercuri primul volum al memoriilor sale. Şi, chiar dacă acest volum acoperă perioada de dinaintea fondării partidului, în 1972, Jean-Marie Le Pen a găsit loc pentru câteva remarci acide la adresa fiicei sale, scrie agerpres.ro.

Citește și: La „Rabla” NU va mai fi acceptată orice RABLĂ! Ce OBLIGAȚIE urmează să introducă un proiect de lege

"Un sentiment predomină când mă gândesc la ea: mila", scrie bătrânul Le Pen, înainte de a ataca vehement strategia ei de "de-demonizare" menită să facă Frontul Popular acceptabil pentru o categorie mai mare de votanţi.

"Ea a îngenuncheat în faţa cererilor morale şi politice ale duşmanului şi asta a făcut-o să piardă unica fortăreaţă pe care o ocupa", notează fondatorul Frontului Popular.

Citește și: ALEȘII au decis! Încă o ZI LIBERĂ pentru români! Când va fi ea

Liderul Frontului Naţional i-a cedat locul de lider al partidului fiicei sale în 2011, însă patru ani mai târziu partidul l-a exclus după comentarii repetate făcute de el ce minimizau Holocaustul.

Partidul se află în criză după ce Marine Le Pen a pierdut în faţa centristului Emmanuel Macron în ultimele alegeri prezidenţiale care au avut loc în mai în Franţa. Marine Le Pen a obţinut atunci un procent record de 34 la sută din voturi, însă slaba sa performanţă în timpul dezbateri televizate împotriva lui Macron şi rezultatele dezamăgitoare din alegerile parlamentare au dus la acuzaţii împotriva ei în interiorul propriului partid.

Citește și: Lovitură USTURĂTOARE pentru Rareș Bogdan și Realitatea TV! Decizia luată de CNA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.