Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pumnii l-au nenorocit: Boxerul australian Jeff Horn, victimă a tulburărilor neurologice, şi-a anunţat retragerea

Jeff Horn

Boxerul australian Jeff Horn, fost campion mondial la categoria welter, versiunea WBO, şi-a anunţat duminică retragerea, declarându-se victima "problemelor de memorie", informează AFP.

Acest fost profesor, acum în vârstă de 35 de ani, a făcut furori în 2017, când a reuşit să-l învingă pe filipinezul Manny Pacquiao, în cadrul unei galei care a avut loc la Brisbane, deposedându-l de centura cu diamante, scrie agerpres.ro.

Horn a declarat pentru ziarul Brisbane Courier-Mail că a refuzat o sumă mare de bani pentru a boxa cu un alt australian, Michael Zerafa, afirmând că "sănătatea (sa) este mai importantă decât bogăţia".

"Sincer să fiu, am avut unele probleme. Am avut probleme de memorie", a adăugat pugilistul de la antipozi, precizând că a fost supus unor teste medicale.

"Mi-au spus că dacă voi continua, există un risc mare ca lucrurile să se înrăutăţească şi creierul meu să sufere şi mai mult", a mai spus Horn.

Ultima luptă a lui Jeff Horn a avut loc în urmă cu aproape trei ani, când s-a înclinat în faţa compatriotului său Tim Tszyu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.