Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jefferson Farfan, disgnosticat cu coronavirus: 'Slavă Domnului, mă simt super bine, puternic şi liniştit'

Time of Israel
test coronavirus COVID

Internaţionalul peruan Jefferson Farfan, atacantul echipei ruse de fotbal Lokomotiv Moscova, a anunţat că se simte "bine, puternic şi liniştit", după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus în capitala Rusiei, unde se află în prezent în carantină, informează EFE, potrivit Agerpres.

"Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele şi îngrijorarea voastră. Slavă Domnului, mă simt super bine, puternic şi liniştit", a precizat fotbalistul sud-american într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

Farfan a adăugat că este izolat la domiciliul său "din precauţie", dar este "fericit urmărind fotbal" şi ştiind că este într-o stare "foarte bună".

În vârstă de 35 ani, Jefferson Farfan joacă din 2017 la formaţia Lokomotiv, cu care a devenit campion al Rusiei în urmă cu doi ani. El a mai evoluat în cursul carierei sale la PSV Eindhoven şi Schalke 04 Gelsenkirchen.

Campionatul Rusiei urmează să se reia pe 21 iunie. După 22 de etape, Lokomotiv Moscova ocupă locul secund în clasament, la nouă puncte în spatele liderului Zenit Sankt Petresburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.