Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jefuirea lui Kim Kardashian la Paris produce pagube: Ce spune directorul de creație al casei Chanel

Directorul de creație al casei Chanel, Karl Lagerfeld, a apreciat marți că jaful a cărui victimă a fost starleta Kim Kardashian a fost "foarte prost pentru imaginea Parisului", deși a ținut să considere de neînțeles alegerea vedetei de a se caza într-o reședință de lux "lipsită de securitate", relatează AFP. În ajun, Lagerfeld a ținut să-și exprime spriijnul față de vedeta de reality show postând mesajul scris de mână: "Dragă Kim, suntem toți alături de tine", pe contul de Instagram al revistei americane de modă 'V Magazine'.

"Cred că este foarte prost pentru imaginea Parisului, dar nu înțeleg de ce s-a cazat într-un imobil lipsit de securitate", a declarat jurnaliștilor Lagerfeld, la încheierea prezentării colecției sale primăvară-vară 2017, la muzeul parizian Grand Palais. "Când ești așa o celebritate și îți arăți bijuteriile pe net, atunci te duci la un hotel unde nu se poate apropia nimeni de camera ta", a precizat designerul. "Trebuie să știi în ce epocă trăiești, nu poți să-ți etalezi bogăția și apoi să fii surprins că niște oameni vor să o împărtășească", a adăugat el.

O prezență obișnuită a prezentărilor de modă, Kim Kardashian a fost atacată și legată de mâini în noaptea de duminică spre luni în reședința sa hotelieră discretă din apropiere de Madeleine, cu prilejul Săptămânii Modei de la Paris, fiind victima unui furt estimat la 9 milioane de euro sub formă de bijuterii. Starleta americană, cu 48,3 milioane de followeri pe Twitter și 84,1 milioane pe Instagram, a postat recent o fotografie în care își etala inelul cu un diamant uriaș. Sora vitregă a lui Kim Kardashian, top-modelul Kendall Jenner, defilează în mod obișnuit pentru casa Chanel. Mama lor, Kris Jenner, clientă fidelă, asistă de obicei la prezentările marilor case de modă, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.