Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Jefuitorul de la BRD are timp o lună pentru oricare alte PLANURI, în spatele GRATIILOR - Tribunalul a emis mandat de arestare preventivă pe numele său

judecator justitie

Bărbatul care a jefuit cu ajutorul unui bilețel cu amenințări sucursala BRD de pe bulevardul Ștefan cel Mare a fost arestat preventiv de un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, infomează surse judiciare pentru STIRIPESURSE.

Potrivit acestora după analizarea pledoariilor din sala de judecată magistratul care a analizat cazul a considerat fapta bărbatului ca fiind una de pericol astfel că a emis actul care îl va ține pe jefuitor o lună de zile în spatele gratiilor.

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

Bărbatul de 31 de ani din Capitală presupus de anchetatori a fi autorul jafului de la BRD din Capitală, a fost prezentat, joi, unui magistrat de drepturi și libertăți de la Tribunalul București cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, informează pentru STIRIPESURSE, surse judiciare.

Anchetatorii dar și apărătorii acestuia explică instanței motivele pentru care acesta ar trebui trimis după gratii timp de 30 de zile sau lăsat cu o măsură mai blândă, sau chiar în libertate.

Luat pe sus după o zi de bogăție

În jurul orei 11.30, pe o stradă din sectorul 3, a fost depistat, un bărbat de 30 de ani, identificat ieri ca principal suspect în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită într-o agenție bancară din sectorul 2.

Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, anunță Poliția Capitalei printr-o informare de presă.

Citește și: SURSE Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi, politicieni și alți artiști, VICTIME ale grupării DESFIINȚATE de DIICOT - Erau căutate datele bancare

Sucursala BRD de pe bulevardul Ștefan cel Mare, care a fost jefuită marți dimineață la ora 10, de un bărbat, se află la numărul 30 și este situată vis-a vis de sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Captura

Concret, jefuitorul a dat lovitura și a plecat cu 10.000 de lei chiar de sub nasul ofițerilor care dezleagă cazuri grele și coordonează activitatea inspectoratelor de poliție din țară.

Astfel, spun surse judiciare, este vorba despre ”un bărbat ce are aproximativ 30 de ani, constituție astenică, 1,70 m înălțime, îmbrăcat cu geaca neagră, fes culoare închisă, blugi albaștri, adidași albi, care poarta în spate un rucsac alb cu negru și masca protecție medicala”.

Un sac mic de bani luat cu un bilețel

Potrivit surselor citate bărbatul „i-a înmânat casierei un bilețel pe care scria "ai 10 secunde sa-mi dai banii altfel te tai".

Citește și: BREAKING Au fost VÂNDUTE, BĂTUTE, ÎNECATE controlat în CADĂ și INJECTATE cu heroină - Poveștile crunte a victimelor grupării lui Alex Bodi/Adrian Tâmplaru

A plecat cu aproximativ 10.000 lei, pe jos, spre Piața Victoriei iar polițiștii de la Poliția Capitalei au declanșat cercetările și au pornit în căutarea sa.

Anunțul Poliției Capitalei

„Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei

Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris.La acel moment, în agenție se aflau doar angajați.

Citește și: UPDATE BREAKING SURSE JAF în plină zi la BRD de pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală - 'Ai 10 secunde sa-mi dai banii altfel te tai', a fost amenințarea

Nicio persoană nu a fost rănită. Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului”, transmite Poliția Capitalei prin intermediul unei comunicări de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.