Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jelena Ostapenko a făcut un gest urât la finalul meciului, după ce a fost eliminată de Johanna Konta în primul tur al turneului de la Montreal

www.prosport.ro
Jelena Ostapenko

Eliminată de Johanna Konta în primul tur al turneului de la Montreal, scor 7-6, 1-6, 2-6, Jelena Ostapenko (20 de ani, 11 WTA) a făcut un gest urât la finalul meciului, când a refuzat să o salute pe arbitra de scaun, scrie Mediafax.

Semifinalista de la Wimbledon a început bine meciul împotriva jucătoarei care, săptămâna trecută, i-a lăsat un singur game Serenei Williams, a câştigat primul set după un tiebreak lung, scor 8-6, dar, apoi, jocul său s-a dezintegrat. Pe fondul unei evoluţii bune a britanicei, Jelena a început să greşească minge după minge şi, până la final, a mai câştigat doar trei game-uri. A pierdut setul al doilea în 29 de minute, a rezistat doar 40 de minute în decisiv, iar la final a surprins.

Nervoasă pe una dintre deciziile luate în timpul meciului, letona a refuzat să-i strângă mâna arbitrei şi s-a dus glonţ spre scaunul său, vizibil supărată pentru evoluţia din primul tur al turneului canadian.

Citește și: Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la Montreal

Nu a fost pentru prima dată când Ostapenko face un astfel de gest, sportiva din Letonia fiind recunoscută pentru temperamentul său. Nu de puţine ori Jelena s-a comportat urât cu adversarele sale, iar momentele în care îşi "repede" antrenorii la on court coaching au devenit deja obişnuinţă.

Aflată la un nivel foarte bun în ultimele săptămâni, britanica Johanna Konta aşteaptă câştigătoarea meciului dintre Viktoria Azarenka şi Kristina Mladenovic pentru a-şi afla adversara din turul al treilea. Dacă merge şi mai departe, Konta ar putea da, în optimi, peste Elina Svitolina, a cincea favorită a turneului care se află pe partea de tablou pe care a fost trimisă şi Mihaela Buzărnescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.