Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Aniston a vorbit despre scenele intime filmate cu partenerul de platou Jon Hamm

eonline.com
justin theroux jennifer aniston

Jennifer Aniston a vorbit despre scenele intime filmate cu partenerul de platou Jon Hamm. Actrița a spus că a refuzat „un coordonator de intimitate” în timp ce filma scene de sex pentru „The Morning Show", relatează Mediafax.

Jennifer Aniston a vorbit deschis despre filmările scenelor de sex pentru serialul „The Morning Show", într-un interviu la Variety. Deși echipa de producție i-a propus să angajeze un coordonator de intimitate pentru aceste scene, ea a refuzat, spunând că se consideră suficient de experimentată pentru a gestiona situația fără ajutor, relatează Business Insider.

„Vin din vremurile de odinioară, așa că m-am întrebat: " a declarat Aniston, adăugând că echipa i-a explicat că un coordonator de intimitate este acolo pentru a întreba dacă totul este în regulă. Cu toate acestea, actrița a considerat că situația e destul de ciudată și a refuzat-o.

Deși coordonatorii de intimitate sunt obișnuiți în industria cinematografică pentru a asigura siguranța și respectarea limitelor actorilor în scenele intime, Aniston a subliniat că s-a simțit mereu „protejată" datorită regizorului serialului, Mimi Leder. De asemenea, a apreciat atitudinea colegului ei de platou, Jon Hamm, descriindu-l ca un gentleman care a fost mereu atent și a verificat dacă se simte bine în timpul filmărilor.

Actrița în vârstă de 54 de ani a subliniat că nu s-a simțit niciodată inconfortabil și că totul a fost foarte bine coordonat.

Aceasta reprezintă o perspectivă diferită în industria filmului, unde coordonatorii de intimitate sunt tot mai des angajați pentru a asigura un mediu sigur și respectuos în timpul filmărilor de scene sensibile, cum ar fi cele intime sau cele care implică nașterea și moartea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.