Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jerzy Dudek, fostul portar al lui Real Madrid: Messi obișnuia să spună lucruri foarte nepoliticoase

www.eurosport.com
messi ronaldo

Fostul portar al echipei Real Madrid, Jerzy Dudek, a declarat că Lionel Messi a folosit un limbaj foarte colorat la adresa lui Pepe și Sergio Ramos în timpul confruntărilor din Clasico, anunță Mediafax.

Eroul din 2005 al Ligii Campionilor de la Liverpool, Dudek s-a transferat la Real Madrid în 2007, unde a stat mare parte din timp pe bancă. Portarul polonez a fost rexerva de lux a lui Iker Casillas în timpul perioadei petrecute în capitala Spaniei, dar a fost implicat în câteva meciuri aprinse din Clasico în timpul șederii sale acolo.

Într-un interviu pentru Marca, Dudek a spus: „A fost foarte provocator, la fel ca și alții de la Barcelona și managerul lor Pep Guardiola. Erau întotdeauna gata să te enerveze și de multe ori au reușit perfect. L-am văzut și l-am ascultat pe Messi spunându-le lucruri foarte nepoliticoase lui Pepe și Ramos, la care nici măcar nu te poți gândi. Imaginați-vă ce poate ieși din gura unei persoane care pare atât de calmă și prietenoasă".

Dudek a jucat rar la Madrid. De fapt, a avut doar două apariții în La Liga în cei patru ani în care a fost la club. El a organizat un minut de reculegere înaintea unui meci din Clasico, în urma accidentului aviatic în care au murit 96 de cetățeni polonezi, inclusiv președintele Poloniei, Lech Kaczynski.

Fostul club al lui Dudek revine în Liga Campionilor pe 11 octombrie, împotriva lui Shakhtar Donetsk, în timp ce Messi de la PSG se confruntă cu o perioadă de pauză, în urma unei accidentări suferite săptămâna trecută, în meciul cu Benfica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.