Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jessica Pegula şi Ons Jabeur se vor duela în finala turneului WTA de la Madrid

tenis

Jucătoarea americană de tenis Jessica Pegula (28 ani) s-a calificat în finala turneului WTA de la Madrid, după ce a învins-o în două seturi, 6-3, 6-4, pe elveţianca Jil Teichmann, joi, în cea de-a doua semifinală a competiţiei din capitala Spaniei, dotată cu premii totale de 6.575.560 de euro.

Pegula, cap de serie numărul 12, se va lupta pentru trofeu cu tunisianca Ons Jabeur, care a dispus la rândul ei, cu 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, în prima semifinală, potrivit Agerpres.

Jabeur (27 ani), ocupanta locului 10 în clasamentul mondial, este prima reprezentantă a unei naţiuni africane care accede în ultimul act al unui turneu de categoria WTA 1.000. Ea a reuşit să le elimine anterior pe campioana olimpică en titre, elveţianca Belinda Bencic, şi pe românca Simona Halep, dublă campioană de Mare Şlem.

Pentru Jessica Pegula, care are în palmares un singur titlu WTA, cucerit în 2019 la Washington, finala de sâmbătă va fi a patra pe care o va disputa în circuitul profesionist şi prima după înfrângerea suferită în faţa compatrioatei sale Serena Williams, în 2020, în ultimul act al turneului de la Auckland.

Ons Jabeur şi Jessica Pegula s-au întâlnit de patru ori până acum, obţinând câte două victorii fiecare. Tunisianca a câştigat ultimul duel cu jucătoarea din Statele Unite, care a avut loc anul acesta, în optimile de finală de la Dubai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.