Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jessica Simpson a dezvăluit că a fost abuzată sexual la 6 ani: 'Mă omoram cu alcool şi droguri'

wikipedia.org
jessica simpson

Cântăreaţa şi actriţa americană Jessica Simpson a dezvăluit că a fost abuzată sexual în copilărie şi că, din această cauză, a căutat refugiu în alcool şi droguri.

Într-un extras din cartea de memorii „Open Book”, publicat de revista People, artista în vârstă de 39 de ani a recunoscut că a luat medicamente fără a-i fi prescrise pentru a gestiona trauma, informează news.ro.

Citește și: Preţul unui metal, folosit pentru a reduce emisiile poluante ale vehiculelor, a crescut cu 40% în trei săptămâni

„Mă omoram cu alcool şi pastile”. Simpson a renunţat la consumul de alcool în noiembrie 2017, după ce a realizat că îşi făcea „mai rău”.

„Să renunţ la alcool a fost uşor. Eram furioasă pe sticla aia, pe felul în care îmi permitea să mă complac şi să fiu amorţită”.

Citește și: Companiile au închiriat anul trecut în București aproape 390.000 metri pătrați de spații de birouri, cel mai mare nivel din ultimii 9 ani

Ea a detaliat că a fost abuzată sexual de la vârsta de 6 ani, când împărţea patul cu fiica unor prieteni de familie. Jessica Simpson spune în carte că a experimentat „lucruri foarte inconfortabile”.

„Am vrut să le spun părinţilor. Eram victimă, dar, cumva, am nimerit prost”, a scris ea. După şase ani, le-a spus părinţilor în timpul unei călătorii. Mama ei a reacţionat spunându-i tatălui ei: „Ţi-am zis că ceva se întâmpla”.

Citește și: Energia eoliană asigură peste 27% din producția națională de electricitate

„Tata a continuat să privească drumul şi nu a spus nimic. Nu am mai rămas niciodată în casa prietenilor părinţilor mei, dar nici nu am vorbit despre ce le spusesem”, a mai povestit ea.

Jessica Simpson, mamă a trei copii, a devenit cunoscută în anii 1990 ca star pop, înainte de a fi protagonista reality-show-ului MTV „Newlyweds: Nick And Jessica”, în care a apărut cu fostul ei soţ Nick Lachey. A jucat în peste 20 de filme artistice şi de televiziune.

Citește și: Fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, a fost ales directorul general al CFR Călători: Vreau să ajungem rapid la un parc activ de peste 1000 de vagoane

Acum este căsătorită cu fostul jucător de fotbal american Eric Johnson, tatăl celor trei copii ai ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.