Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jhon Arias (Columbia) - Mulţi au subestimat selecţionata României

News.ro
minge fotbal poarta

Jhon Arias, atacantul echipei Columbiei şi autorul unuia dintre golurile victoriei în faţa României (3-2), marţi seară la Madrid, a a afirmat că se simte "mai bine" în fiecare zi în naţionala ''cafetera", în care se impune ca un jucător important pentru selecţionerul Nestor Lorenzo, potrivit Agerpres.

Columbia, graţie golurilor lui Jhon Cordoba, Jhon Arias, ambii în prima repriză, şi Yaser Asprilla, în repriza secundă, a învins România, care a redus diferenţa în finalul jocului, prin Ianis Hagi şi Florin Tănase.

"A fost un meci destul de bun, împotriva unui adversar dificil. Mulţi au subestimat o echipă (a României) care nu a pierdut de mult, care a câştigat meciuri importante în Europa şi care merge cu un pas ferm şi solid, dar am reuşit să ne facem jocul şi să câştigăm", a spus Arias în zona mixtă a stadionului Metropolitano.

"Columbia este pe calea aceea de a vrea mereu să fie protagonistă şi de a dori să deţină controlul asupra jocului. A fost o victorie destul de muncită şi destul de dificilă, la fel ca cea în faţa Spaniei, zilele trecute. Am reuşit o serie bună fără a pierde şi acesta este cel mai important lucru", a subliniat jucătorul echipei braziliene Fluminense, care şi-a câştigat un loc în selecţionata pregătită de Nestor Lorenzo fără să aibă un profil atât de mediatizat ca alţi coechipieri ai săi.

"A fi mai mult în lumina reflectoarelor nu mă interesează şi nici să fiu mediatizat. Sunt convins că fac o treabă excelentă şi pe zi ce trece mă simt mai bine la naţională", a conchis Jhon Arias.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.