Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jill Biden i-a transmis un mesaj special lui Carmen Iohannis, după vizita la Casa Albă: Nu voi uita niciodată

jill biden carmen iohannis

„Carmen, a fost minunat să te avem la Casa Albă”, a postat soția președintelui american Jill Biden. „Carmen, a fost minunat să te avem la Casa Albă după ce, în urmă cu doi ani m-ai primit cu amabilitate în România”, a scris Jill Biden pe Facebook.

„Nu voi uita niciodată când am văzut cum tu și poporul român v-ați deschis brațele pentru refugiații care fugeau din Ucraina. A fost, și încă este, cu adevărat inspirațional”, a adăugat Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu președintele Camerei Reprezentanților

Președintele Klaus Iohannis a transmis, la întâlnirea cu președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson, aprecierea pentru atenția arătată de legislativul american pentru cooperarea cu România și cu alte state europene în promovarea prosperității euroatlantice.

Cu ocazia vizitei de lucru în Statele Unite ale Americii, Klaus Iohannis s-a întâlnit joi, la Washington, D.C., cu Președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson.

Președintele României a transmis aprecierea pentru atenția arătată de legislativul american, în special Camera Reprezentanților, pentru cooperarea cu România și cu alte state europene în promovarea securității și prosperității euroatlantice.

Președintele Klaus Iohannis a salutat adoptarea de către Congresul SUA a pachetului de asistență pentru Ucraina, care se adaugă sprijinului oferit de UE și de statele europene și care va avea o contribuție consistentă la prezervarea ordinii internaționale bazată pe reguli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.