Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jimmy Butler (Miami Heat) - Mai trebuie să câştigăm patru meciuri

Baschet

Jimmy Butler, starul lui Miami Heat, a spus că echipa sa mai trebuie să câştige încă patru meciuri, după ce a fost ales luni MVP-ul finalei Conferinţei de Est a Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), ca urmare a succesului cu 4-3 contra lui Boston Celtics, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Heat a câştigat meciul decisiv la Boston (103-84), după ce pierduse trei partide consecutive, graţie în special lui Butler, autor a 28 puncte, şapte recuperări şi şase pase decisive.

După meci, la conferinţa de presă, Butler a amintit că echipa sa nu a câştigat încă nimic: ''Am fost uniţi, vorbesc ca echipă. Suntem mulţumiţi, dar mai trebuie să câştigăm patru meciuri. Coechipierii mei mi-au dat multă încredere şi ei sunt motivul pentru care am câştigat. Nimeni nu este mulţumit, nu am realizat încă nimic, nu jucăm ca să câştigăm Conferinţa de Est, jucăm ca să câştigăm titlul NBA''.

Bulter a lăudat aportul lui Caleb Martin (26 puncte), un jucător care nu a fost ales la draft: ''Toţi vedem cum se antrenează Caleb la aruncări. Ne surprinde în fiecare zi''.

După trei ani de la ultima prezenţă în finala NBA (2020), Miami Heat vizează un al patrulea titlu de campioană după cele din 2006, 2012 şi 2013.

Adversara lui Heat din finală va fi Denver Nuggets, care a învins cu 4-0 pe Los Angeles Lakers în finala Conferinţei de Vest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.