Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jindrich Trpisovsky, antrenorul echipei Slavia Praga, l-a lăudat pe Nicolae Stanciu, înainte de meciul din Liga Campionilor, cu Borussia Dortmund

FC Steaua
Nicolae Stanciu

Slavia Praga se pregătește de ultimul meci din Liga Campionilor. Echipa la care evoluează și mijlocașul român Nicolae Stanciu va juca în deplasare marți, 10 decembrie, de la ora 22:00, cu Borussia Dortmund, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

Gruparea din Cehia este pe ultimul loc în Grupa F, cu două puncte, înregistrate în cinci partide. Înaintea meciului cu echipa din Grecia, antrenorul Slaviei Praga, Jindrich Trpisovsky, l-a lăudat pe internaționalul român.

"Dacă echipa ar fructifica cel puţin 30 la sută dintre pasele lui decisive, putea avea 20 de assisturi. Din nefericire, asta înseamnă puncte în minus", a declarat tehnicianul cehilor, potrivit Telekom Sport, care însă a adăugat:

"El nu mai stă bine la şuturile de la distanţă. A marcat de două ori şi trebuie să tragă mai des şi mai precis. A venit însă doar de patru luni şi eu am încredere că va fi mai bun în primăvara".

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

Referitor la meciul cu Borussia Dortumund, antrenorul Jindrich Trpisovsky a spus: "E o vacanţă uriaşă, dar sper să nu ne bucurăm doar de excursia la Dortmund, ci să etalăm fotbalul nostru. Toată echipa abia aşteaptă să intre pe acest stadion minunat, e unul din cele trei pe care am visat să ajung vreodată. Nici nu ştiu dacă o să pot dormi noaptea de dinainte, pentru mine experienţele din aceasta grupă reprezintă o realizare deosebită".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.