Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jo-Wilfried Tsonga a câștigat turneul ATP de la Rotterdam

www.agerpres.ro
Tsonga

Francezul Jo-Wilfried Tsonga a câștigat turneul masculin de tenis de la Rotterdam (Olanda), dotat cu premii în valoare totală de 1.724.930 euro, în finala căruia l-a învins în trei seturi, 4-6, 6-4, 6-1, pe belgianul David Goffin.

Tsonga (31 ani), care a urcat luni pe locul 11 mondial, și-a trecut cu această ocazie în palmares al 13-lea său titlu ATP, punând astfel capăt unei perioade de doi ani fără niciun trofeu cucerit.

Citește și: Șumi l-a învins pe Hagi: Astra a bătut Viitorul și a urcat pe loc de play-off

El a devenit, cu această ocazie, al patrulea francez care câștigă competiția de la Rotterdam, după Cedric Pioline (2000), Nicolas Escude (2001, 2002) și Michael Llodra (2008).

"Sunt foarte bucuros. Acest titlu a venit la momentul potrivit. Am făcut multe eforturi pentru a reuși să revin și este o recompensă enormă pentru mine și, totodată, o victorie de bun augur pentru restul sezonului", a declarat Tsonga, potrivit Agerpres.

Și pentru David Goffin (26 ani) săptămâna petrecută în Olanda a fost una bună, el urmând să devină primul jucător belgian care intră în top 10 ATP, grație punctelor obținute la Rotterdam, unde nu reușise să câștige niciun meci la edițiile anterioare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.