Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joachim Loew, selecţionerul Germaniei, nu va discuta cu niciun club până la finalul EURO 2020

Joachim Loew

Joachim Loew, selecţionerul naţionalei de fotbal a Germaniei, a anunţat miercuri că nu va discuta cu niciun club până la finalul EURO 2020, el urmând să se despartă de Mannschaft după turneul final din această vară, transmite TuttoMercatoWeb.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu agentul meu, dar nu vreau să văd ori să aud nimic, nu vreau să mă confrunt cu nimeni. Pentru mine există acum doar angajamentul pentru echipa naţională, Campionatul European. Nu voi avea nicio discuţie cu alte echipe până nu se va încheia. Turneul se va termina în iulie şi până atunci echipele de club vor fi deja pe teren. Nu cred că va fi posibil să intru imediat pe teren", a declarat Loew într-o conferinţă de presă.

Germania este una din adversarele Românei în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Joi, ea va primi vizita Islandei la Duisburg, duminică va întâlni România la Bucureşti, apoi va reveni la Duisburg pentru meciul cu Macedonia de Nord de pe 31 martie.

Criticat pentru rezultatele sub aşteptări, Loew a anunţat în această lună că se va retrage după EURO 2020, care a fost amânat un an din cauza pandemiei de coronavirus. Tehnicianul de 61 de ani avea un acord valabil până la încheierea Mondialului din Qatar, dar le-a cerut responsabililor Federaţiei germane (DFB) întreruperea contractului său după EURO 2020 (11 iunie - 11 iulie 2021).

Germania are o grupă grea la turneul final, urmând să întâlnească Franţa, campioana mondială, Portugalia, campioana europeană, şi Ungaria.

Aflat în funcţie din 2006, Loew a dus naţionala Germaniei la câştigarea titlului mondial în 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.