Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocul nervilor între Rusia și Ucraina: Kievul susține că nu a atacat și acuză Moscova de dezinformare

delfi.lt
militari lituanieni in ucraina

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, neagă categoric „dezinformarea” Federației Ruse despre presupusul atac de la Rostov. Oficialul neagă categoric „dezinformarea” Federației Ruse despre presupusul atac, informează Ukrinform. De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei a respins declarația FSB al Federației Ruse cu privire la bombardarea punctului de trecere a frontierei ruse din regiunea Rostov.

"Refuz categoric dezinformarea rusă. Ucraina nu a atacat Doneţk, Lugansk, nu a trimis sabotori sau transportoare blindate peste graniţă, nu a tras pe teritoriul Rusiei sau puncte de control de la graniţă, nu a comis sabotaje", a spus Kuleba  pe Twitter. El a adăugat că Ucraina nu plănuiește astfel de acțiuni. „Cer ca Rusia să oprească imediat fabrica falsă de informații”, a îndemnat Kuleba.

După cum s-a raportat, pe 21 februarie, presa rusă a raportat o informație conform căreia două vehicule de luptă ale infanteriei ucrainene au intrat pe teritoriul Federației Ruse și că un grup de „sabotori ucraineni” a mai intrat acolo. Potrivit informațiilor, „cinci sabotori ucraineni ar fi fost distruși” și două mașini au fost „doborâte”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.