Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocuri de putere în PNL: Discuţii tensionate despre soarta partidului cu Orban la Palatul Victoria (surse)

PNL siglă

Şedinţa Biroului Executiv Naţional al PNL de luni nu a fost lipsită de momente tensionate. Cu Ludovic Orban cel puţin aparent cu un picior la Palatul Victoria, liderii liberali încep să se gândească la felul în care partidul va fi condus dacă unii dintre liderii actuali vor fi ocupaţi cu munca la Guvern.

Potrivit unor surse participante la discuţii, Rareş Bogdan şi Răducu Filipescu au ridicat problema gestionării treburilor partidului, în special în campanie, în condiţiile în care Ludovic Orban şi alţi lideri PNL se vor afla la Guvern.

Dacă unii lideri PNL relatează episodul din şedinţa BEx ca pe un atac al lui Rareş Bogdan la Ludovic Orban, inclusiv ca o cerere de a "elibera biroul din Modrogan", alţi lideri afirmă că discuţiile au fost unele normale pentru contextul actual, rezultate din preocupări îndreptăţite.

Răducu Filipescu a invocat situaţii din trecut, când au existat probleme cu împărţirea între partid şi Guvern, însă acesta a fost asigurat că treburile de partid vor fi lăsate pe mâini sigure. La rândul său, Rareş Bogdan a susţin că, dacă există oameni propuşi pentru Guverm şi dacă sunt responsabili de echipe de campanie, inclusiv de deplasări în ţară, să fie găsite alte persoane care să nu fie nevoite să împace sarcinile administrative şi cele politice.

În final, s-a stabilit că urmează să fie gândită o strategie de comunicare instituţională, astfel încât partidul să nu sufere de pe urma faptului că unii lideri au resonsabilităţi guvernamentale, au mai precizat sursele politice pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.